Cursusmogelijkheden

 • E-mail Engels
  Een cursus E-mail Engels zal u helpen om met minder inspanning en meer zelfvertrouwen betere emails te schrijven. Of het nu gaat om het regelen van een vergadering, het versturen van een bijlage, het vragen om en geven van informatie of het plaatsen van een bestelling, het helpt om te kunnen schrijven in een stijl die past bij de situatie.
 • Engels voor Secretaresses
  U bent professioneel en persoonlijk, ook in het Engels. In deze cursus gaan we aan de slag met telefoneren in het Engels, het schrijven van e-mails en brieven, het regelen van vergaderingen en de dagelijkse communicatie met klanten en collega’s.
 • Technisch Engels
  Een cursus Technisch Engels kan zich richten op het lezen en schrijven van technische rapporten en handleidingen, het samenstellen van een lijst met vakjargon of het oefenen van de uitspraak van technische termen.
 • Presentaties
  Efficiënt en flexibel presenteren vergt voorbereiding en oefening. Foutloze slides, een goede opbouw en uitspraak, verbale en non-verbale communicatie, tijdens de training komen alle aspecten aan bod zodat u met meer plezier en zelfvertrouwen zult presenteren.