Cursus Engels

EAW English At Work verzorgt taaltrainingen Engels voor het bedrijfsleven in Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Door een cursus Engels te volgen zult u uw vaardigheden in het Engels verbeteren en de taal met meer zelfvertrouwen gebruiken binnen uw eigen vakgebied, of het nu gaat om techniek, financiën, secretariële werkzaamheden of juridische zaken.

Op basis van een intakegesprek en een schriftelijke toets wordt een analyse van het niveau en de behoeften gemaakt. Iedere cursus is een klantgerichte maatwerkcursus. In uw eigen tempo en binnen de mogelijkheden van uw eigen drukke agenda kunnen trainingen op allerlei momenten van de dag gepland worden, bij u op het werk of op het kantoor van EAW in Peize.

Zakelijk Engels

Vergaderingen, videoconferenties, telefoongesprekken, e-mails, informele gesprekken, ongeacht de vorm van communicatie zult u zich door het verbeteren van uw Engels beter op de inhoud van uw werk kunnen richten. Spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid, de cursus zal zich richten op wat u wilt verbeteren aan uw Engels.

Een paar mogelijkheden ›